Konferens Arlanda

. Arlanda är Stockholms internationella flygplats. Flygplatsen tar varje år emot omkring 20 miljoner resenärer och antalet plan som varje år landar på Arlanda är omkring 115 000. Arlanda är en utmärkt plats att förlägga en konferens. För att konferens på Arlanda ska bli så lyckas som möjligt så ska du se till att vara ute i god tid. Nöj dig inte heller med första bästa alternativ. Ta dig istället tid till att jämföra flera olika aktörer på marknaden.

Gör en utvärdering där du tittar på vad de olika konferensanläggningarna på och omkring Arlanda kan erbjuda beträffande möteslokaler, mat, olika aktiviteter och pris. Miljön spelar stor roll, i synnerhet om konferens kommer att vara flera dagar. Det finns flertalet konferensanläggningar nära Arlanda som ligger i natursköna områden. Vidare finns det också fina konferensmöjligheter på själva flygplatsen.

Mellan Arlanda flygplats terminal 4 och 5 ligger Arlanda Conference & Business Center. Detta är en utmärkt plats för att förlägga en konferens. Arlanda Conference & Business Centers största mässlokal har en kapacitet på upp till 1 000 personer. Vidare finns 48 konferenslokaler med en kapacitet på 700 personer. Du kan få mycket fin hjälp med att anordna dina konferens på Arlanda Conference & Business Center.

Här finns den tekniska utrustningen som du behöver för att din konferens ska bli lyckad. Arlanda Conference & Business Center kan också erbjuda sin konferens gäster ett fint utbud av måltider. Radisson SAS Arlandia Hotel (Benstocksvägen 1), som ligger endast fyra minuter från terminalerna, har flertalet fina konferensrum. Hotellet kan också stoltsera med en fin träningsanläggning, inomhuspool och solarium. Vidare finns det i anslutning till Radisson SAS Arlandia Hotel en parkering med 250 platser.

Om du inte vill förlägga din konferens på själva flygplatsen så finns det flera fina konferensanläggningar nära i närheten. Endast fyra kilometer från Arlanda flygplats ligger Park Inn Stockholm-Arlanda (Bristagatan 16). Det är ett hotell som lämpar sig perfekt för konferenser och affärsresenärer. På hotellets högsta våning ligger en mycket fin möteslokal. Från Park Inn Stockholm-Arlanda går en gratis transferbuss till flygplatsen. Ett annat bra hotell att förlägga en konferens vid är Connect Hotel Arlanda (Lindberghs gata 10). Det nybyggda affärs- och turisthotellet ligger endast fem minuters bilväg från Arlanda flygplats. Tre kilometer från hotellet finns också en golfbana.

Nova Park (Gredelbyleden) är en mycket fin konferensanläggning som ligger nära Arlanda flygplats. De hjälper dig med att sätta samman en konferens som passar just ditt konferenssällskap. Nova Park samarbetar även med flertalet professionella aktivitetsleverantörer som kan hjälpa dig att få en spännande och trevlig konferens.