Konferens Fjällen

I de svenska fjällen finns det flertalet fina konferensanläggningar. Inte sällan ligger dessa på idylliska och natursköna platser. För att konferensen i de svenska fjällen ska bli så bra som möjligt gäller det att vara ute i god tid med sina bokningar. En viktig del av en konferens är fritidsaktiviteterna. När det gäller de svenska fjällen är det naturligtvis mycket som kretsar kring skidåkningar.

Men det finns även andra mycket trevliga aktiviteter. Det kan exempelvis vara bergsklättring, fiske, skotersafari eller hundspann. När du letar efter lämpliga konferensanläggningar i de svenska fjällen är det en god idé ifall du väljer ut några som du noga jämför. Fundera också på ett tidigt stadium hur konferenssällskapet på enklaste och billigaste sätt ska kunna ta sig till konferenshotellet.

Stöten i Sälen kan erbjuda mycket fina konferenslokaler. Här finns all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Efter konferensdagens slut kan man njuta av härlig skidåkning. Andra fritidsaktiviteter som konferensgäster erbjuds är bland annat skotersafari. Hemavan Tärnaby är också en idealisk plats att förlägga en konferens. Här finns moderna och fräscha lokaler som inbjuder till kreativitet. Några av de kringaktiviteter som erbjuds konferenssällskap i Hemavan Tärnaby är hundspann, skotersafari och helikopteräventyr. Förutom detta erbjuds självklart också skidåkning.

Hotell Riksgränsen är ett annat mycket fint konferenshotell. En stor fördel med Hotell Riksgränsen är att man kan åka skidor fram till midsommar. En konferens på Hotell Riksgränsen ger dig en fin chans att upptäcka de vackra fjällen. Du kan bland annat åka helikopter, hundspann eller skoter.

Om du vill sätta samman en konferens i Åre kan du med fördel ta hjälp av Årekonferens AB. De arbetar med att sätta samman konferenslösningar för företag och grupper. Då Årekonferens samarbetar med samtliga aktörer på plats så kan företaget erbjuda ett stort utbud av konferens, logi, mat och spännande aktiviteter. Förutom detta hjälper Årekonferens AB ditt företag eller din grupp med att göra resebokningar.

En annan aktör på marknaden som kan hjälpa dig att sätta samman konferenser i de svenska fjällen är Fjäll & Äventyr. De har en mycket stor erfarenhet när det kommer till att skapa de ultimata förutsättningarna för en givande och stimulerande konferens.