Konferens Jönköping

Jönköping är residensstad i Jönköpings län och har omkring 85 000 invånare. Staden som ligger belägen vid Vätterns strand har flertalet sevärdheter, däribland Tändsticksmuséet, Johan Bauers museum och Dag Hammarskjölds födelsehus. Jönköping är vidare en perfekt stad att förlägga en konferens. Här finns flertalet fina hotell med bra möteslokaler. Det första steget i att planera en konferens i Jönköping tar du genom att kolla efter vilka hotell som staden kan erbjuda. Se alltid till att vara ute i god tid när du planerar din konferens i Jönköping.

Elite Stora Hotellet Jönköping (Hotellplan 1) är inrymt i ett stort hus från 1800-talet som ligger precis vid Vättern. Avståndet från hotellet till Jönköpings tågstation är endast 200 meter. Hotellet kan erbjuda bastu, biljardbord och för den som vill träna kan du få rabatt på ett närliggare gym. Elite har 135 gästrum som håller en hög standard. Du har bland annat tillgång till trådlöst Internet. Vidare kan hotellet stolstera med fina möteslokaler och restauranger.

Ett annat trevligt ställe att förlägga sin konferens är Jönköpings Hotell & Konferensanläggning. Det är ett fräscht och modernt hotell som kan erbjuda mycket fina konferenslokaler. Hotellet, som har sextio rum, ligger i en avslappnande lantlig miljö. Vidare kan Jönköpings Hotell & Konferensanläggning stoltsera med swimmingpool, styrketräningsrum, ång- och torrbastu samt gymnastiksal. Ett annat fint konferenshotell i Jönköping är Best Western John Bauer Hotel (Södra Strandgatan 15). Hotellet, som är byggt 1986, drivs av familjens Fingal. Förutom bra möteslokaler kan Best Western John Bauer Hotel i Jönköping stoltsera med en skön relaxavdelning samt en trevlig lobbybar.

När du sätter samman en konferens i Jönköping så ska du också kolla av vilka restauranger som staden kan erbjuda. Några trevliga restauranger i Jönköping är Restaurang Hemma (Smedjegatan 36), Amadeus (Östra Storgatan 39), Amor Restaurang (Trädgårdsgatan 9), Lilla Paris (Östra Storgatan 90) och Restaurang Martini (Kungsgatan 3B). Kom ihåg att du alltid ska boka din restaurang i Jönköping i god tid i förväg. Detta i synnerhet om ni är ett större konferenssällskap. För att se vad som händer i Jönköping under de dagar som du besöker staden, så kan du surfa in på sajten Cityguide. Jönköping är en stad med ett rikt kulturliv och det lär inte vara några problem att hitta spännande och intressanta aktiviteter för konferensgästerna.