Konferens skärgård

Stockholm skärgård är ett perfekt ställe att förlägga en konferens. Det finns många konferensanläggningar i Stockholms skärgård som du kan välja mellan. Se dock alltid till att vara ute i god tid när du ska boka in en konferens i skärgården. Det första steget i att sätta samman en konferens i skärgården tar du genom att bestämma antalet konferensdeltagare. Därefter ska du fundera på när det är lämpligast att konferensen i skärgården går av stapeln.

När du gjort detta är det hög tid att höra av sig till några konferensanläggningar i skärgården. Förhör dig om vilka möjligheter som finns till mat, logi och möteslokaler. Vidare ska du också höra om vilka fritidsaktiviteter som konferensanläggningen kan erbjuda. Efter att du har fått en prisuppgift från en handfull konferensanläggningar i skärgården så ska du ta dig tid att jämföra de olika alternativen. Här kan det också vara en god idé att rådfråga de andra konferensdeltagarna.

Detta i synnerhet om det visar sig att flertalet av konferensdeltagarna är intresserade av exempelvis segling, och att det slumpar sig så att en viss konferensanläggning i skärgården kan erbjuda segling som fritidsaktivitet för sina konferensgäster. Kom dock ihåg att en konferens i skärgården ska kunna erbjuda något för alla intressen. Innan du bokar in dig på en konferensanläggning i skärgården så ska du också kontrollera hur man enklast tar sig till respektive ifrån konferensen.

Dalarö Strand Hotel är ett trevligt konferenshotell som ligger i Stockholms södra skärgård. Med bil eller buss tar det ungefär en halvtimme att åka från Stockholms City till Dalarö Strand Hotel. Konferenshotellet ligger vackert beläget med utsikt över Jungfrufjärden. Dalarö Strand Hotel kan erbjuda mat och logi med hög klass. Vidare kan du också ta del av flertalet trevliga aktiviteter under din vistelse på Dalarö Strand Hotel, däribland spa-behandling, dryckesprovning och båtturer.

Bergby Gård Kurs & Konferens är en annan mycket trevlig konferensanläggnings som ligger vid Väddöviken. Anläggningen kan erbjuda fina konferenslokaler, med all den teknik som man kan tänkas behöva. Vidare kan du slappna av med massage eller bastu. I herrgården serveras mat som håller hög kvalitet med goda viner. Vid Bergby Gård Kurs & Konferens finns också goda möjligheter till olika aktiviteter, däribland rodd, skogsäventyr och lerduveskytte. Roslagens Pärla är ett konferenshotell som ligger på norra Ljusterö.

Anläggningen lämpar sig perfekt för dig som vill sätta samman en konferens eller en kick-off. Den avslappnande miljön gör att du dina sinnen kommer till ro. Endast 25 minuters båtresa från Stockholms City ligger Fjäderholmarna. Här ligger Fjäderholmarna Konferens som är perfekt alternativ för dig som vill sätta samman en hel- eller halvdagskonferens. På ön ligger också flera trevliga restauranger där man kan äta lunch eller middag.

Waxholms Kastell kan erbjuda en modern och fräsch konferensavdelning. Här har du också möjlighet att ta del av flertalet trevliga aktiviteter. När det gäller större sammankomster så har Borggården en kapacitet på 1 500 matgäster. Konferensdeltagarna sover på mysiga Kastellets Bed & Brekfast. Endast 30 minuter från Stockholm, på en halvö i Åkersberga, ligger Runö. Här finns en fin hotell- och konferensanläggning. Runö Kursgård kan erbjuda fritidaktiviteter såsom pool, biljard, sporthall och dart. Skärdgårdshotellet i Nyhäshamn erbjuder fina konferenslokaler i en vacker skärgårdsmiljö. Till de fritidsaktiviteter som erbjuds hör ölprovning, chokladprovning, visningar på Nynäshamns Ångbryggeri och fiskesafari.

Andra trevliga konferensanläggningar i skärgården är Seglarhotellet i Sandhamn, Marholmen fritids- & konferenscenter i Norrtälje, Ekvik konferens i Värmdö, Vår gård saltsjöbaden i Saltsjöbaden, Fejan skärgårdskrog & konferens i Gräddö, Smådalarö gård i Dalarö och Stockholm YachtCharter AB Saltsjöbaden.