Konferens Småland

Småland är ett landskap med många fina konferensanläggningar i natursköna miljöer. Ta dig alltid tid och jämför olika alternativa innan du bokar in en konferens i Småland. Ett gott råd är att välja ut en handfull konferensanläggningar i Småland som du begär in olika uppgifter från beträffande lokaler, service och pris. Kom dock ihåg att du ska vara ute i god tid då du sätter samman en konferens i Småland. Om du har svårt att bestämma dig för en konferensanläggning i Småland kan det vara en god idé att rådfråga några av konferensdeltagarna.

När du letar efter en konferensanläggning i Småland så ska du också höra dig för om vilka möjligheter som finns till olika fritidsaktiviteter. För att en konferens ska bli riktigt lyckad så krävs det inte bara att man lyckas åstadkomma goda resultat under själva arbetsdagen. Det är också mycket viktigt att konferensdeltagarna känner sig väl omhändertagna efter arbetsdagens slut. Kontrollera också hur man på enklaste sätt kan ta sig till det aktuella konferenshotellet.

I Gränna ligger det fina konferenshotellet Gyllene Uttern. Här finns bra konferenslokaler som är välutrustade. Konferenshotellet erbjuder en vacker utsikt över Vättern och Visingsö. Gyllene Uttern kan erbjuda flertalet trevliga fritidsaktiviteter, däribland polkagrisbak eller en utflykt till Visingsö. Vidare finns det möjligheter att spela golf i närheten. Gyllene Uttern är mycket behjälpliga när det gäller att ordna med kringliggande arrangemang.

Ett annat mycket trevlig konferenshotell i Småland är Asa Herrgård i Lammhult. Herrgården är ett renoverat sädesmagasin. Asa Herrgård i Lammhult är en idealisk plats för att hålla en konferens. I den natursköna miljön spirar kreativiteten. Förutom högklassiga matupplevelser kan Asa Herrgård i Lammhult erbjuda sina konferensgäster flertalet trevliga aktiviteter, däribland lerduveskytte, boule och bubbelbad.

Toftaholm, vid Lagan, är en konferensanläggning med anor långt bak i tiden. En del av anläggningens spännande historia har också bevarats till eftervärlden. Konferensgästerna kan bland annat ta del av Toftaholms gästabud, med stekar och ölstop. Vid den öppna brasan kan du också få ta del av en och annan spökhistoria fram på kvällskvisten. Hotel Småland i Skillingaryd är ett konferenshotell som kan erbjuda finns lokaler. Hotellet arbetar med att hitta lösningar som passar just ditt konferenssällskaps önskningar. Vidare håller maten på Hotel Småland i Skillingaryd mycket hög klass.

Hestravikens Wärdshus i Hestra tog emot sina första gäster redan 1930. Den idylliska miljön lockar fram kreativiteten under konferensdagarna. Från matsalen kan man blicka ut över den vackra Algustorpasjön. En viktig del av en konferens är maten och ni lär inte bli besvikna när ni bokar in er på Hestravikens Wärdshus. Slottsvillan i Huskvarna är en spännande plats att förlägga en konferens. Bland tinnar och torn flödar din kreativitet.

Miljön runt Slottsvillan i Huskvarna är avslappnande och maten är mycket fin. Slottsvillan i Huskvarna står för god service, vilket borgar för stimulerande konferensdagar. Du kan få hjälp att skräddarsy din konferens. I anslutning till din konferens i Slottsvillan så finns det också många trevliga aktiviteter att välja mellan. Hotell Ullige i Eksjö är ett trevligt ställe att förlägga en konferens. Hotellanläggningen är mycket modern och kan erbjuda alla de bekvämligheter som man kan tänkas efterfråga. Det fantastiska läget, vid sjön Södra Wixen, är mycket inspirerande.