Konferens västkusten

För dig som vill förlägga en konferens på västkusten finns det en uppsjö av alternativ att välja mellan. Västkusten kan stoltsera med åtskilliga fräscha konferensanläggningar. När du planerar en konferens på västkusten så ska du alltid se till att vara ute i god tid. Efter att du har kollat upp vad det finns för konferensanläggningar på västkusten som kan vara aktuella, så är det en god idé att välja ut en handfull av dessa för att göra en noggrann jämförelse.

Saker du bör ta hänsyn till är möteslokalernas standard beträffande teknisk apparatur, hotellrummens utseende och den mat som serveras på konferenshotellet. En annan mycket viktig aspekt är också vilka kringliggande fritidsaktiviteter som erbjuds. Är du osäker på vilket konferenshotell på västkusten som du ska boka så kan det vara en god idé att låta konferensdeltagarnas preferenser styra. Skulle det exempelvis visa sig att alla konferensdeltagare tycker det är roligt att spela golf, så faller valet ganska självklart på en konferensanläggning som ligger nära en golfbana.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett mycket fint konferenshotell. Möteslokalerna är utrustad med all den tekniska apparatur som du kan tänkas efterfråga. Vidare kan Varbergs Stadshotell & Asia Spa erbjuda flertalet spännande aktiviteter såsom crosskart, havskamp och krukmakeri. Ett annat trevligt och fräscht konferenshotell på västkusten är Elite Hotel Strandbaden i Falkenberg. Hotellets konferensanläggning har en mycket stor kapacitet. Några av de kringliggande aktiviteter som erbjuds i samband med konferensen är whiskeyprovning, femkamp, Fångarna på fortet och danskurs.

Strandflickorna: Lysekil Havshotell är ett fint konferenshotell vars historia sträcker sig hundra år tillbaka i tiden. Detta konferenshotell, som ligger mycket vackert beläget, kan också erbjuda flertalet trevliga kringaktiviteter. Flera av dessa aktiviteter har en marin prägel, däribland fisketurer och dykning. En halvtimmes båtfärd från Saltholmen i Göteborg ligger Pensionat Styrsö Skäret. Den pittoreska skärgårdsidyllen är perfekt för att locka fram kreativiteten under några konferensdagar. I samband med din konferens på Pensionat Styrsö Skäret erbjuds många trevliga aktiviteter, såsom hummerfiske, sälsafari och akvarellmålning.

Varbergs kurort Hotell & Spa är en idealisk plats för att förlägga en konferens. Här finns flera fräscha möteslokaler som är välutrustade. Varbergs kurort Hotell & Spa kan erbjuda ett stort antal trevliga aktiviteter efter konferensdagens slut. Endast 20 minuter från Göteborg, i Billdal, ligger Sjöbacken Hotell & Konferens. Hotellet kan erbjuda fina konferenslokaler. Vidare kan Sjöbacken Hotell & Konferens stoltsera med ett mycket bra kök. Efter konferensdagens slut kan man motionera eller spela biljard. Vidare har konferenshotellet musikinstrument som man kan låna.

Sex mil norr om Göteborg, i Svenshögen, ligger Hällungen kursgård. Kursgården, som ligger i en naturskön omgivning, är ett perfekt ställa att förlägga en konferens. Detta i synnerhet om ni är intresserade av en temakonferens med fokus på personlig utveckling och självkännedom. I samband med din konferens på Hällungen kursgård finns det många möjligheter till kringaktiviteter, såsom golf, havsfiske och ridning. Gottskär Kurs & Konferens ligger i Onsala, endast fyra mil söder om Göteborg. Anläggningen ligger i en havsnära milö och konferenslokalerna är fräscha och fina. Vidare kan Gottskär Kurs & Konferens erbjuda flertalet aktiveter med marin anknytning, exempelvis segling, dykning, kajak och fiske.